Krockat!

Ja det har jag och barnen gjort. Inte någon trevlig upplevelse men det gick bra för alla utom bilen. Den blev inlöst av försäkringsbolaget, så nu måste vi leta ny bil. Får se vad det blir. Vi har ju en fin familjebil nu. Ford fiesta och tre barn och hund är ju ingen höjdarkombination.

Det är ju tur att man har vänner som ställer upp. Tack Eva för att Elvis fick vara hos Harry och busa i några dagar! Det behövdes.

Det är lite si och så med djuren i familjen just nu. Salle började klia sig i öronen för ett tag sedan och jag rensade men han fortsatte klia. Till slut hade han kliat sig så han fick ett sår, som blev en böld. Det luktade inte rosenbuskar om honom, så det blev en sväng till vetrinären för tömning och spolning av bölden. Salle hade även öronkvalster och eftersom det smittar så kollades även Elvis men han hade inte fått det. Han hade däremot öroninflammation. Så nu är det pencillinkur för katten och örondroppar för hunden.

Early tränas som vanligt. Gabby har hjälpt till och ridit några gånger. Han är så duktig och bär sig själv nu. Förut var han ju väldigt framtung och hängde sig på bettet. Lite bilder från förra veckan.






Kommentarer
Postat av: Eva

Tack själv!Alltid lika roligt att få ha Elvis här.de trivs så bra ihop!

Krya på dig!

2009-10-01 @ 17:03:26
URL: http://evaochharry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0