Allt kom ju inte med

På slutet skulle det ju stå att jag skulle mysa med barnen framför TV:n men det kom inte med. Men nu ska jag göra det

Blogga!

Ja då har man skaffat en blogg då. Jag som sa att jag aldrig skulle ha någon blogg iallafall. Här tänkte jag skriva om mina djur, min familj och vad vi gör på dagarna. Familjen består av mig, min sambo P-O och våra tre barn, Oskar, Emil och Linnea. Sedan har vi en hel drös med djur också:

Elvis- golden retriever
Early Breeze- varmblodsvalack
Salle- bondkatt
Prinsessan snövit- lejonkanin

Elvis, Salle och Snövit bor här hemma med oss och Early bor på Böle gård i Ovansjö. Det ligger ca 4 km från oss så dit åker vi varje dag. 

Idag har det varit en ganska stressig dag. Jag klev upp vid 8 och åkte till stallet. Elvis fick vara hemma idag med P-O. Early och jag tog en ridtur vid järnvägen. Solen sken och det var -5 grader. Jättehärligt!! Red lite intervaller så Early blev ganska svettig. Det behövdes eftersom han hade så mycket överskottsenergi. Efter ridturen fick han gå ut i hagen igen i sitt nya täcke som jag köpt på Hööks igår. Jättesnyggt!
Hem och skynda sig och duscha för att sedan stå i kiosken på nsk mellan 12 och 15. Vi tog halva tiden var P-O och jag. Då hinner man inte bli  lika kall som om man står tre timmar. Sedan hem igen och fixa middagen för P-O skulle köra hockeybussen ikväll. Sen blev kusinen som var här magsjuk så fick ringa efter hennes pappa och sedan skura badrummet. Nu är det lugnt iallafall. Hoppas att vi slipper magsjuka. Känns som om vi varit sjuk tillräckligt för ett tag nu. 

Nu ska jag sätt




 







RSS 2.0