Kanske dax för en uppdatering

Ja vi lever faktiskt även fast man inte kan tro det med tanke på bloggandet. Det har varit så mycket så tiden räcker helt enkelt inte till.

Linnea har börjat skolan och hon trivs med allt nytt, även fast det hon är döslut när hon kommer hem. Emil och Oskar trivs de också och har börjat komma in i den vanliga dygnsrytmen. Även fast det blir tidiga mornar så känns det skönt att vi kommer i säng nån gång på kvällarna.

Elvis har blivit som en helt ny hund. Han vet numera vad han heter. Ganska skönt faktiskt att denna trotsperiod är över. Undrar när nästa kommer? Han har börjat följa med på ridturerna och det går jättebra nu när jag har ett flexikoppel. Då behöver jag inte vara rädd att Early ska fastna med benen i långlinan. Early har inte varit riktigt fräsch i benen. Det var antagligen det proteinrika höet som han reagerade på. Fick ta bort allt kraftfoder så att han bara fick hö ett tag. Nu håller jag på och ökar på igen. Får väl se hur mycket havre han kan äta innan han blir knäpp.

Gabby kommer på torsdag kl 14 så då blir det träning. Det är så roligt för det blir sådana framsteg. Hon skulle rida Early ett tag också.

Nu är det dax att plocka ihop poolen. Det blev höst väldigt fort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0