Ledig

Idag är Linnea och jag lediga. Linnea har en kompis här så de ska leka hela dagen. Måste passa på när Oskar och Emil är borta för Josefin är livrädd för dem. Vet inte varför men hon vägrar vara här när de är hemma. Får väl se hur det går i eftermiddag när de kommer hem.

Igår var det kurs för Elvis och mig. Det gick ganska bra. Vi fick prova på att gå ett helt program. Det var skitsvårt. Suzanne stog och sa vad vi skulle göra och hur vi skulle gå. Inte helt lätt att hålla koll så att man har hunden med sig och att man går åt rätt håll. Suzanne kommenderade: höger marsh, vänster marsh, helt om marsh och helt om halt. Då var man ju tvungen att tänka till och se till så att man gjorde allt i rätt fart så att hunden har en chans att vara med på vad som händer. Måste öva mer på just det. De andra momenten går bättre, men vi måste fortsätta med övning på dem också. Tänkte gå den här kursen en gång till om ett tag när allt fått smälta in. Hoppas att det startar någon snart för det har varit väldigt dåligt utbud av kurser ett tag. Suzanne får ju hemskt gärna vara ledare igen.

Var till Early igår kväll. Får ju inte till lunchlådan så att den fungerar. Någonting hände när vi ställde om klockan till sommartid. Det blir ingen ström till magneten så att luckan hålls uppe. Irriterande!
Tog en liten tur i bommskogen. Skrittade bara för det var så knöligt.

Nu ska vi göra oss iordning för vi har mycket att göra idag. Vi ska till Early, handla, städa och lägga undan tvätten. Får väl se hur mycket vi hinner innan simskolan ikväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0